Komuna e Presheves ka dhjete dite rrjesht qe ka lene ne terr 120 familje për shkak të një zjarri në fshatin Bushtran, Svinjište e Ljanik dhe terreni i vështirë e i veshtireson punimet, tha zedhenesi i Elektrodistribucionit te Vranjës ,Vladan Veljkoviç, njofton agjencia informative “Presheva Jone”

Veljkoviç nga elektrodistribucioni ka thene se  “ekipet ne terren jane duke punuar vazhdimisht per normalizimin e furnizimit me energji elektrike në atë pjesë të komunës…”  Ai tha se ka siguruar materialet e nevojshme, por se per ta kryer riparimin do të duhen edhe disa ditë, apo kush edin se sa. .

SHPËRNDAJE