Ai është një banor i Luginës së Preshevës dhe ka mbajtur mend mirë një premtimin që Edi Rama ka bërë kur ishte në këtë zonë rreth dy vite e disa muaj më parë. Kryeministri shqiptar bëri me dije në atë kohë se të dyja qeveritë ndanë 100 mijë euro për Shtëpinë e Lindjes në Preshevë. Në mbledhjen e parë të përbashkët, dy qeveritë, ajo e Kosovës dhe e Shqipërisë, firmosën një ndihmë prej 100 mijë eurosh për pajisjet spitalore për maternitetin e Preshevës.

 

Edhe pse ka kaluar një kohë e gjatë nga ajo periudhë, duket se ende nuk është bërë asnjë gjë, ndaj qytetari i Preshevës i ka shkruar disa herë Ramës në Facebook, por ai jo vetëm që nuk i është përgjigjur, por edhe e ka bllokuar.

 

“Kam një shqetësim dhe dua të më ndihmoni. I kam bërë Edi Ramës për të 37-ën herë të njëjtën pyetje nëpër statuse dhe nuk më ka kthyer përgjigje. Më bëri edhe block. Do të doja t’ia bëja të njëjtën pyetje dhe kjo është e 38-ta herë që ia bëj: Zotri Kryeministër EDI RAMA, si po shkojnë punimet në ndërtimin e spitalit në Luginën e Preshevës?”.

 

Nuk e dimë se çfarë është duke u bërë me këtë premtim dhe me ato 100 mijë euro fonde, ama të paktën shpresojmë që Rama të mund ta lexojë dhe të mund t’i kthejë përgjigje pyetjes së qytetarit.

 

SHPËRNDAJE