komandd“Sot isha në vendlindjen time të dytë, në Dobrosinin legjendar, u takova me banorët të cilët i dhanë kuptim gjithë shqiptarisë…” ka shkruar ish-koamndanti i UCPMB-së Jonuz Musliu, duke falnderuar pridnrit e ushtarve per rolin dhe kontributine tyre per liri, bijte e te cileve disa rane per  liri -deshmor e disa te gjallë, shkruan agjencioa e lajmeve “Presheva Jonë”

SHPËRNDAJE