pacdedajAKR te rpire nga lideir i saj Bexhet Pacoilli i dhe ai PLK-se Gjetrgj dedaj drejt koordinimit, reformimit dhe bashkimit ne te mire te perspektives euroatlantike te Kosoves, zhvillimit ekonomik dhe afirmimit te nje klase te re politike!
Nga nje takim pune i Presidentin te AKR- se,z.Begjet Pacolli me zyrtaret e PLK-sepaceddd

SHPËRNDAJE