Në opinion qarkullojnë lloj lloj fjalësh dhe spekulime, por e vërteta është ndryshe.
Në ndërtesën e hotel Grand në Prishtinë, është Flamuri i Ukrainës dhe nuk ka asgjë tjetër.
Gjithçka që u raportua dhe përflitet, fotografia e dëshmon më së miri.
Ndaj mos bieni pre e dezinformatave para ndeshjes së madhe në futboll mes Kosovës dhe Izraelit.

Foto per te cilen flitej.
Foto e realizuar te Grandi, ora 16:30

 

SHPËRNDAJE