A ju duket i përshtatshëm ky fustan për një të dielë në kishë? Normal që jo, por Kim Kardashianit nuk i bën aspak përshtypje.

 

Ajo e kishte veshur këtë fustan vëm disa ditë më parë dhe që nuk i përshtatet aspak vendit dhe temperaturave të ulëta të shkurtit. Ajo është ekspozuar pak si shume dhe po ta shohësh nga mbrapa, i duken vithet.


SHPËRNDAJE