Adhuruesit e automjeteve dyrrotëshe kanë pasur për çfarë të eksitoheshin në vitin 2016 – modele të reja, ribërje dhe vizione radikale të cilat mund ta përmirësojnë më shumë industrinë e motorit.

Trendët kryesore përfshijnë popullaritetin e vazhdueshëm të motoçikletave të zhveshura apo standarde, vizione të super motoçikletave pa xham përpares, transmeton Express.

Motori “MT-10” për shembull, ka ofruar një zgjedhje moderne agresive.

Më poshtë mund t’i shihni motoçikletat më të mira të këtij viti:

SHPËRNDAJE