Flaka Krelani është komentuar gjatë në media për paraqitjet e saj në klipet e këngëve, ku këngëtarja nga Gjakova u pa në skena tejet provokuese.
E ftuar në emisionin “Mirage” këngëtarja ishte shprehur se ajo di të këndojë andaj dhe i ka hije të zhvishet.
“Ideja për klipin ka qenë e imja, kam pasur dëshirë ta kem një klip të tillë, dhe nuk do jetë i vetmi. Me që di të këndojë më ka hije dhe të zhvishem. Mua po më vjen çudi që qysh ato që që nuk dinë me këndu nuk janë diskutuar që s’po dinë me këndu, e po zhveshen, e po çuditna se si po thonë për Flakën, e cila dinë me këndu dhe u zhvesh”, kishte thënë Flaka Krelani.
Ndonëse e akuzuar shpesh është akuzuar për operacione plastike, të cilat dhe duken qartë po të kthehemi pas në kohë, por Flaka një gjë të tillë nuk e ka pranuar kurrë.
Nuk janë ato ndërhyrje qysh jeni tu i mendu, dhe qysh janë hiperbolizu. Nëse flisni për përmasa trupore brisk në trupin tim kurrë s’ka hy”, ishte shprehur Flaka Krelani.
Shikoni më poshtë fotot se si është dukur Flaka vite më parë:


SHPËRNDAJE