Polemika për kopertinen e “Time”, nëna i jep gji fëmijës 3-vjec

E përjavshmja “Time” ka ironizuar nënat amerikanE që ushqejnë me gji fëmijët e tyre deri në tre vjec apo edhe më shumë. Revista ka publikuar në kopertinën e saj një foto të një nënë dhe fëmijës së saj 3 vjec që ushqehet me gji. Fotoja, e cila shoqërohet me titullin “A jeni mjaftueshëm nënë” ka hapur mjaf polemika në vend. Poshtë fotos vinte shprehja: “Pse sjelljet e tepruarA të disa prindërve cojnë në veprime ekstreme të tyre. Revista “Time” me këtë foto do të hedhë poshtë gjithahstu edhe teorinë e doktorit apo të guru-së, Bill Sears, i cili në librin e tij “Baby Book”, shkruan se fëmija duhet të ushqehet me gji deri vonë dhe duhet të flerë me nënën.
SHPËRNDAJE