Diskutimet më të fundit në Maqedoni ku VMRO ka kërkuar që bëhet një qeveri mes maqedonasish duke shmangur shqiptarët i ka tensionuar edhe më tej marrëdhëniet ndër etnike.

 

I fituar mbrëmë në një emision në TV24, kreu i DR-së, Imer Selmani theksoi se janërreth 10 mijë shqiptarë që shërbejnë me armë në ushtrinë e maqedonisë, por edhe polici.

 

“Në ARM dhe MPB ka rreth 10 mijë shqiptarë nën armë që e mbrojnë Maqedoninë , dhe tani çka mendojnë Ivanov dhe Gruevski, se këto njerëz do të shkojnë në shpi dhe do të rrijnë qetë, derisa këta merren për qeveri pa shqiptarët?!”., – tha ai ndër të tjera.

 

SHPËRNDAJE