Nxënësit e pranuar janë:

 1.Dhurata Nebiu

 2.Granit Kasumi

 3. Limon Kamberi dhe

 4. Tefik Shaipi

 

Preshevë, 16 qwershor / AIK-Presheva Jonë

   Pas testit të mbajtur më datë 09.06.2011 dhe marrëveshjes ndërmjet Komunës së Preshevës dhe Universitetit Balkanik nga Shkupi, të nënshkruar në mes Kryetarit z.Ragmi Mustafa dhe Rektorit, janë pranuar katër nxënës për studime në këtë Universitet,n jocfton AIK “Presheva Jonë” duke u thirur në një komunkatëpër shtyp nga kabineti i kyretarit të komunës së Preshevës.

Regjistrimi do të bëhet nga java e ardhëshme pran sporteleve te Administratës së Universitetit. Të njejtit do të ndjekin një vit të plotë si vit përgaditor (gjuha angleze etj…) si dhe 4 vitet e studimeve të rregullta të gjitha pa pages. Fituesve të bursës Kryetari dhe Kabineti I tijë i urojnë suksese të mëtutjeshme (K.Maliqi)

 

 

SHPËRNDAJE