“Binjakeja” e Kates, Heidi si kamariere ka fituar 9,75 dollarë një orë, kurse ajo tani fiton më shumë se 1000 dollarë për çdo paraqitjen publike, me foto apo intervista në gazeta dhe TV, ka mësuar  agjencia informative “Presheva Jonë” nga mediat angleze.

 

Londër, 22 shtator

 

 

Heidi  është 32 vjeç. Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe me një profesion kameriere. Heidi  ka vendosur të lërë punën dhe gjithçka për tt’i përngjarë dukeshës e Kembrixhit-princeses Kate Middleton …“Binjke” e Kates, Heidi si kamariere ka fituar 9,75 dollarë një orë, kurse ajo tani fiton më shumë se 1000 dollarë për çdo paraqitjen publike, me foto apo intervista në gazeta dhe TV.

 

Heidi nuk heziton të veshin veshjet e njëjta që Kate Middleton ka bërë një zakon për të bërë pazar në dyqane tij Londrës me çmime të arsyeshme! Nga dhëmbët deri tek kembët identike kamariarja Heidi (32) me princesen Kate..

 

Mollzat e faqeve të ngjajshme,  sytë e njëjta dhe madje edhe buzqeshjer deri tek . sharmi identik. Por ajo është Heidi që nuk është as motër e as binjake me picnesen britanike Ktay, por ndajnë disa gjene të përbashkëta me të, interesant…

SHPËRNDAJE