Ndërsa ka qenë kapitene e ekipit të hokeit në shkollën e saj, Dukesha e Kembrixhid nuk ka patur nevojë të refuzojë ftesën për të treguar aftësitë e saja sportive ndërsa u takua me skuadrën e Britanisë së Madhe në Olympic Park në Londër. Kate u ka thënë ndihmësve se ishte shumë e kënaqur që po i jepej ky shans për të luajtur me skuadrën kryesore por ndërsa nisi të luante tha “kam shumë kohë që jam shkëputur dhe vërtet ndjehem paksa nervoze”. Por krejt ndryshe ndodhi në minutat e lojës kur Kate shënoi që në goditjen e parë.SHPËRNDAJE