Një mashkull i zhveshur po i këpuste copa mishi nga fytyra një personi tjetër.

Ngjarja ndodhi në Majemi, SHBA. Policia e qëlloi kanibalin, pasi ai refuzoi të ndalonte.Po ia shqyente fytyrën atij në copa me gojën e tij. I thashë të largohej. Por ai vazhdonte të hante nga djali tjetër, duke i rrjepur lëkurën një oficer policie erdhi dhe i tha disa herë të largohej nga aty. Por ai thjesht ngriti kokën me një copë mish në gojë dhe ulëriti, tha një kalimtar

Mendohet se kanibali ishte nën efektin e drogës LSD në atë momente.

Viktima e tij mendohet se ishte një i pastrehë. Ende nuk dihet nëse do mbijetojë.

SHPËRNDAJE