Legjenda jone e karatese, Enver Idrizi me te cilin eshte krerare i madhe e i vogel qe frymon shqip, me ane te nje postimi ne facebook, ka prezantuar per here te pare nje dhurate te tijen speciale, te cilen ai e vlereson si nje medale. Kampioni Idrizi tregon se dhurata speciale ka ardhe nga nje mjeshter i karatese japoneze, pikerishte nga Kubota, i cili njeherit ka qene edhe trainer i Bruce Lee.

Ja postimi i plote i Idrizit:

Kete Katana e kam dhurate prej Japonezit Kubota, S i cili ka shum merita per karaten botrore ku dhe ka qen trener i Brur Lee ne filmat e ti pata nder te mbaj nji seminar ne clubin e ti ku me propozoj Zvonko Celibija i cili eshte nji trener dhe refer botrore tek ai kur e pa strvitjen time u befasu dhe ma dhuroj Katan e ti personal kjo per mue ke edhe nji medalje e madhe flm per mire kuptim

SHPËRNDAJE