Shqiptarët sot kanë votuar për anëtarë të Këshillit Kombëtar Shqiptar në Serbi, në të cilin kanë pas të drejtë vote rreth 36 mijë shqiptarë të regjistruar në listën e posaçme zgjedhore.

Partia për Veprim Demokratik është fituese e zgjedhjeve të Këshillit Kombëtarë Shqiptar.

“Partia për Veprim Demokratik – fituese e zgjedhjeve për KKSH

Uroj anëtarët, simpatizuesit dhe përkrahësit e PVD për fitoren.

Bashkërisht i sollëm fitoren Listës sonë zgjedhore dhe dëshmuam se jemi partia më e madhe në Luginën e Preshevës”, ka shkruar Kamberi.

 

SHPËRNDAJE