Sic edhe mund ta dini, Saranda është perla e vërtetë e bregdetit shqiptarë, ku pushimi pas një viti të stërngarkuar pune që keni pasur e merr kuptimin e plotë. Por, a e keni menduar gjënë e dytë më të rëndësishme për një pushim fantastic, pas asaj që ofron vetë natyra, pra pas pastërtisë së ujit të kristalt e plazheve për të gjitha moshat që ofron qyteti i bukur i Sarandës, a e keni menduar se sa e rëndësishme është që të akomodoheni në një ambient që ofron siguri së pari, pasaj edhe rehatin e shijen e pa harrueshme të ushqimeve që përgatitin guzhinierët me përvojë shumë vjecare, ekspert sidomos të ushqimeve të detit.

Hotel VOLA – Pamja e jashtme, skaj rruges dhe me parking per makinen tuaj

I tillë është, e kushte të tilla iu ofron Hotel VOLA i cili ndodhet buzë detit Jon, nga ballkonet e të cilit do të përjetoni më së miri mengjeset bregdetare, ato mëngjese që derisa pret shfaqjen e diellit, harroj tërë lodhjen e një viti pune.

Ballkonet e Hotel VOLA- Nga ku mund te shijoni kafen me te embel ndonjehere, buze detit Jon

Kemi përzgjedhur të ju ofrojmë me kushtet më të mira Hotelin VOLA, jo vetëm për shkak të komoditetit që ofron, por sepse pronarët e hotelit kanë vendosur që të jenë të qasshëm për të gjitha shtresat e shoqërisë, pra, shihni ofertat tona, në mënyrë që kjo verë të jetë e pa harrueshme për ju, e në fund, pasi ti keni bërë pushimet në këtë hotel, ju lutemi na shkruani dhe na tregoni përjetimet tuaja, nga një pushim si ky….

Dhoma per dy persona te cilen e ofron Hotel VOLA- gjithashtu keni dhe ballkonin.
Hotel VOLA – Nje dhome per te gjithe familjen tuaj, me partnerin dhe femijet.

Hotel VOLA ofron dhoma për 2, 3 si dhe për 4 perona me ekstra cmime, nxito e merre cmimin më të mirë…

SHPËRNDAJE