(AIK-Presheva Jone)

 

 

Justin Bieber thotë se dëshira e tij më e madhe për vitin 2011 është të fitojë një shpërblim Grammy. Këngëtari 16-vjeçar, duket se nuk është i kënaqur me ngritjen e menjëhershme të famës dhe është i vendosur të fitojë çmimin prestigjioz të muzikës në vitin 2011. “Synimi im për vitin 2011 është të fitoj një Grammy”, ka thënë Bieber për Billboard.

SHPËRNDAJE