Britney Spears e cila ishte ne juri mbet e shokuar kur pa Bliss Lorna  doli gati nudo në skenë… e shikojmë së bashku por jo edhe ju fëmijët, prandja ju kemi vënë sanksione…Të tjerët mund ta shikojnë videon dhe fotot vetëm me LIKE..(+18) ..Jufalmnderit për mirëkuptim…
[wp-like-locker]Italia, Japonia, Australia, Mbretëria e Bashkuar … Bliss Lorna, i cili ëndërron të famë dhe pasuri ndoshta ka marrë pjesë tashmë në disa emisione televizive në botë. T ezgjedhim Talentin më të mirë?. Natën e diel, shikuesit britanikë ishin në gjendje për të (ri) zbuluar një grua të re, që u vjen këtë herë për të provuar fatin e tij kundër të jurisë së “The X Factor”.

 

Zaping: Gary Barlow ndjek i mhanitur një kandidate të “The X Factor”

 

“Oh jo, jo, jo, jo, jo!..”Kjo është kënga e Britney Spears që  donte për të bërë përshtypje jurisë, por nga shënimet e para, ishte e qartë se kënga nuk ishte domosdoshmërisht , gjëja më e mirë për të, por provokimet e begatshmen Lorena  veshur me një “trup magjik dhe që ngjitet” gati nudo.  Ajo shkon tek jria dhe hip në tryezë dhe ulem në rpehër Louis Walsh duke ja hapur këmbët  dhe duka ja  vënë kokën në gjoksin e tij!

Publik është në shok, si i tronditur dhe i kënaqur, por shërbimi nuk ndalet atje. Lorna shkon pastaj efekt Tulisa mse ofshama “Oh jo, jo, jo, jo, jo!”.. Dhe kur është fjala për Gary Barlow, këngëtari dhe kompozitori u largua pa pritur prej tryezën së jurisë dhe fillon fshihej në audiencë, në sallë ndër publikun! Së pari ai ulet pranë një spectactrice para se të detyruar për të filluar drejtimin për të siguruar që kandidati nuk hidhen mbi të.

“Ju jeni këtu për lavdi!” dche e mrekullueshme, ju jeni dicka mës humë se kngëtasre dhe artiste..bënë shkaka juria duke i uruar kandidates Bliss Lorna  suksese…Por, herave tjera, ata eprosotën,  të vishet më trash, sepse kështu gati nudo në skenë mund të ftohet dhe mund t’i provokojë të rinjtë për ndonjë eksces, skandal tjetër të papritur. [/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE