Stanija Dobrojevic një serbe tashmë është bërë një fotomedle e njohur në botë…The Serbian Sex Bomb ..kush nuk e merr vesh anglishten, nuk është fjala këtu për bomba të NATO-s por kjo  bukuroshe është vet bombë, prodhim vendor…Mediet serbe kanë shkruar se pleybojka serbe  është studnte e fakultetit ekonomik dhe se në indeks  notat i paska të gjitha dhjteshe…Jo po valla ja kjo me i pas dhjtëshe ja kush, ne bile ja kishim danë 69-she..Pra, ju ka marr „malli“ me pa një serbe deshë si e ka le nana vetë ? Foto + VIDEO…VAZHDON..por permes Like…Kujdes hot-hot ! +18 [wp-like-locker]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE