musssTë nderuar vëllezër dhe motra;

Me rastin e fillimit të muajit të Shenjtë të Ramazanit, Kryetari, Jonuz Musliu nëemër të Këshillit Kombëtar Shqiptar, i uron të gjithë besimtarët mysliman.

Uroj që ky muaj të sjell paqe, shëndet, harmoni, begati dhe lusim All-llahun ePlotfuqishëm që të na e lehtësojë agjërimin dhe të na i pranojë veprat e mira.Me këtë rast dua që të uroj të  gjithë besimtarët mysliman të Luginës së Preshevës që në këtë muaj të madhërishëm, Zoti fuqiplotë t’i mëshirojë dhe bashkojë rreth begative dhe mirësive të pa funda që i ka ky muaj, është shprehur i pari i KKSh-së

Zoti i gjithë mëshirshëm,  na pranoftë dhe na i lehtësoftë ditët e agjërimit dhe sakrificat që ne i bëjmë për hirë të këtij muaji të begatë.  /Shërbimi për informim i KKSH-së

SHPËRNDAJE