(AIK-Presheva Jonë)

 

Johnny Depp ka thënë se puthja me Angelina Jolie në një skenë të filmit “The Tourist” ishte “e rëndë”.
Duke folur për gazetën britanike “Daily Mirror”, aktori i cili rrit dy fëmijë me të dashurën Vanessa Paradis – ka thënë se ai dhe Jolie e kanë përdorur këtë më shumë si një humor për të ulur tensionet.
“Mendoj se kanë qenë ditë të vështira pune”, tha ai.
“Por, gjera të këtilla çdo herë janë të vështira. Kështu që ju qeshni në mënyrë që skena të kalojë sa më shpejt”, ka thënë ai.

SHPËRNDAJE