Ajo ka një djalë dy vjeçar, David djali vet tashmë ndjek shembullin e saj, siç shpjegohet në një intervistë me Jennifer Hudson:”Është shumë e bukur edhe un Kam menduar: Wow, me të vërtetë punon. Në fakt djali i tij e di ai ka për të ngrënë një cookie dhe jo kutinë e të gjithë, edhe në qoftë se e bën atë të ndihet si …

Sepse Jennifer ka një mënyrë jetese të patëmetë nga që ajo filloi dietën të saj dhe ajo tha me emocion:”Çfarë është qesharake është se djali im nuk me ka njohur ne mbipeshë. Nëse ai sheh një klip të Jennifer vjetër, një ekstrakt nga Dreamgirls, ajo nuk   me njeh. “.

Një fitore për Jennifer Hudson!

 

SHPËRNDAJE