Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, ka paralajmëruar padi ndaj ministrit të Financave, Hekuran Muratin për deklaratat e tij të djeshme

Ai tha se në vend që Murati të ulë tensionet e të gjejë zgjidhje, ai po kërcënon me qëllim që ta frikësojë dikë.

“Ekspertët e drejtësisë janë në konsultime dhe do të insitojë me kolegët e mi që të përgatitet lënda dhe adresa tanimë dihet. Lënda do të drejtohet ndaj ministrit Hekuran Murati, i cili në vend që të ulë tensionet, ai kërcënon me qëllim që ta frikësojë dikë”, tha Jasharaj

SHPËRNDAJE