Tashmë që dimri ka trokitur, akulli është një problem i madh për drejtuesit e mjeteve, veçanërisht kur vishet xhami i mjetit.

Me vetëm një shishe sprej, të cilën e mbushim me 2/3 alkool farmacie dhe 1/3 me ujë, mund të bëjmë një mrekulli të vogël kundër akullit.

 

KUJDES – Kjo përzierje mund të thajë dhe të dëmtojë gominat në rast se përdoret shpesh!

SHPËRNDAJE