Vajza e Presidentit Donald Trump, Ivanka Trump listohet në mesin e personave me më ndikim në botë.

 

Ivanka është vlerësuar si një sipërmarrëse, një grua dhe një nënë shumë e përkushtuar. Për shumë kë ajo është një femër që di të japë këshilla të arta, shkruan Time.

 

Ivanka vazhdon të fitojë respektin dhe admirimin e shumë njerëzve. Në këtë artikull përmendet edhe roli i saj për fuqizimin e gruas. Shumë njerëz janë të impresionuar nga guximi i saj.

SHPËRNDAJE