I këruar i radhës nga policia ndërkombëtare është Fehmi Emini nga (fsh.Caravajkë) Presheva (20/09/1968) , ka mesuar sot agjencia informative “Presheva Jonë” nga Interpol-it. Fehmi Emini 43 vjecar (1.71 meter, 70 kg) në fakt kerkohet nga një flet arresti i lëshura nga UNMIK-ut në Prishtinë (Under UNMIK mandate (kosovë), Supreme Court of Kosova In Prishtina).

 

Fehmi Emini nga Presheva është personi i katërt nga Lugina  e Preshevës pas Leme Xhemës (Medvegjë), Sefket Musliji nga Konculi (Bujanoc: 12/02/1963 – 49 years old) Jeton Arifi po ashtu nga Konculi (Bujanoc: 18/06/1980 -32 years old)  dhe Bashkim Rexhepit (Norcë).

 

Sa i përket ish-drejtoreshës së PTK-së Leme Xhemës  (24/03/1958, 53 years old) e cila vitin e kaluar ajo ishte ftuar  në gjykatë disa herë, por nuk është paraqitur fare dhe në mungesë të saj, Gjykata Supreme e ka dënuar me tri vjet heqje lirie, për veprën penale shpërdorim i detyrës zyrtare dhe lidhje e kontratës së dëmshme.

SHPËRNDAJE