thaci-mustafa-565x301Në vitin 2000 në një mbledhje të improvizuar në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë, ministri i atëhershëm i Financave, kishte raportuar për herë të parë para Kuvendit të Kosovës i dalë nga zgjedhjet e marsit të vitit 1998.

Mustafa, tash kryeministër i Kosovës në një bisedë për emisionin “Nën thjerrëz”, me autore Diana Toskën si gazetare e RTK’së, së bashku me Fatmir Sejdiun, sekretar i atëhershëm i këtij Kuvendi shpjegojnë rrjedhat politike.

Sa mjete ka grumbulluar Fondi 3%. Si janë administruar dhe sa para kanë mbetur pas luftës. Dëgjojeni intervistën.

Për Fondin, Isa Mustafa flet prej minutës së 16.

SHPËRNDAJE