Ministri i Mbrojtjes së Iranit, Ahmad Vahidi, ka thënë se vendi i tij ka kryer me sukses testimin e një versioni të modernizuar të raketës me rreze të shkurtër Fateh 110.Mediat iraniane citojnë Vahidin të ketë thënë se raketa ka një gamë prej 300 kilometrash dhe mund të godasë “objektivat në Gjirin Persik dhe Detin e Omanit”.Ministri i Mbrojtjes ka thënë se raketat do të përdoren vetëm kundër atyre që kanë qëllime të këqija kundër Iranit.

SHPËRNDAJE