Kaliforni, 20 qershor – Hackerët kanë zbuluar brenda iOS 5 disa elemente grafike të përshtatura për rezolucionin ultra të lartë 2048 x 1536 pixelë, që ka ringjallur thashethemet që Apple në gjeneratën e re të iPad do të paraqesë Retina Display. Rezolucioni është gjetur në Twitter deck dhe në aplikacionin e ri Newsstand.

E vetmja çështje serioze mbetet se kur do të paraqitet iPad 3, sepse thashethemet e ndërlidhin me vitin e ri, gjegjësisht vjeshtën, por ka pak gjasa që Apple do ta bëjë këtë pasi që iPad 2 është akoma i freskët. Por, ndoshta ky do të jetë ndonjë version Permium apo Pro i këtij aparati…

SHPËRNDAJE