arresttssPresheve. 22korrik -I dyshuari në vrasjen dhe zhdukjen qiftit pensionistë nga Anglia është arrestuar nga polcia ne bashkepunimme Interpolin në nje hotel  Luksemburg, transmetoin agjencia e lajmeve “Presheva Jone”

Vrasdeis eshte nje emigrant kosovar Ali Qazimaj (42) ishte nata e fundit gjendet në një hotel në kete  vend evropian, pas një kërkimi ndërkombëtar gjatë dy javëve të fundit.

Policia Suffolk tha një anëtar i stafit të punuar në një hotel në qytetin e Luksemburgut identifikuar Qazimaj përmes fotografive të tij në internet dhe më pas autoritetet që e ndaluar atë alarmuar.

Detectives nga Suffolk tashmë janë duke punuar me Agjencinë Kombëtare të Krimit, Prokuroria e Shërbimit dhe autoritetet në Luksemburg Crown do të kërkojë ekstradimin Qazimaj, pas një urdhër arresti te polcise  europiane i kapur në lidhje me vrasjen e Pjetrit dhe Sylvia Stuart.

 

 

SHPËRNDAJE