jakkq1Preshevë, 5 qershor  -’O ju që besuat agjërimi është obligim për ju, sikur që ishte obligim edhe për popujt para jush ashtuqë të bëheni të devotshëm’’ Bota Islame nga dita e nesërme përjeton ardhjen e muajit Ramazan, muajit të agjërimit, muajit të Kur’anit, muajit të lëmoshës dhe ndihmës vëllazërore.

Muaji Ramazan ashtu siç na mëson të edukojmë shpirtin, na fton edhe për unitet dhe ngritjen e ndërgjegjës tek çdo musliman për të përmirësuar lidhjen me Allahun, me prindërit, me vëllezër dhe me gjithë muslimanët kudo që jetojnë.

Me këtë urim modest i urojmë besimtarëve të Preshevës, Bujanocit, Medvegjës, gjithë shqiptarëve të besimit Islam ardhjen e muajit të

Ramazanit, duke ururar për një agjërim të lehtë, përkushtim ndaj Krijuesit dhe mbarësi e paqë në shtëpitë tuaja. Duke ju përshëndetur me selam. Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Kosovës në Preshevë. Thuhet ne fund te urimit te imamit te Preshvës prof-Ef. Sevdail Jakupi

SHPËRNDAJE