Trupi i pajetë i fëmijës  Endrit Elshanit, nga fshati Tërrnoc i Madh i komunës së Bujanocit  është gjetur në Lumin e fshatit. Endriti dje rreth orës 18:00 nuk është kthyer në shtëpi dhe nga ajo kohë ajo ai është kërkuar. Familja ka deklaruar se falemi nderojmë të gjithë ata që ndihmuan.a.i.

SHPËRNDAJE