Kandidati i PDK-së për kryeministër, Enver Hoxhaj ka qëndruar pasdite në qytetin e Vushtrrisë.

Në një video të publikuar shihet se atij dhe kandidatëve të PDK-së për deputetë nga Vushtrria u  është bërë pritje madhështore në këtë qytet, ku vërehet mobilizim masiv për Partinë Demokratike.

Derisa Hoxhaj ngritet për të mbajtur fjalim, një numër i madh qytetarësh dhe simpatizantësh teksa valvisin flamujt e UÇK-së dhe PDK-së, për disa minuta brohorasin Enver Hoxhaj dhe UÇK.

Shikoni videot:

SHPËRNDAJE