Preshevë, 1 maj  -Në mars të këtij viti në një të pame ne Prishitnë fjalen e mori hoxha i Preshevës. Ai ju drejtu meshlizit me fjalet: O  xhematë, o njerez, oj rini hapni syte ka po hyni e ka po dilini, me kë shoqnoheni, si po silleni , cfare vepra po bëni…se Allahu eshte Një. Mos bani keq se gjeni keq… Zullumqarin Athahu e denon, nuk e duron dot, se len rehat.. Prandaj bani mirë, e gjeni mire… ju garantoj se keni jete rehatshme, pa probleme , pa mërzia….E shfni se bota eshte que peshë, e shfni cdo dite aksidente, cdo ditë rrahje, belaja, vrasje, varfëri, vuajte.. dikush nga droga e dikush nga rakia.

 

Luftra gjithandej, kercnime, tortura e maskar sikur ju qe kishit ketu ne Kosovë nga Serbia. O vëllezer kosovar si i harruat kaq shpejt keto te zeza,  krimet dhe masakra… Ruani rininë nga te keqija, ftoni ata tek te mirat udhezoni ta marrin rrugen e mbaren , te shkojne ne shkolla, ne xhamia, në kisha se nga fjalet e Zotit s’ka te kqija vallahi bilahi jo (!), as urrejtje, por vetem bereqet, perparim djt nje mjedisi, shoqerie e  bote humane dhe te civilizuar.
Mos u merrni me shamiat e motrave muslimane apo motrave (te nderit) krishtere ajo eshte kulture, e drejt e tyre me shume se personale, fetare te garantuara nga OKB dhe organizata tjere nderkombëtare. Mos i degjoni diktatoret, se ne ket dynja jemi kalimithi dhe tjeter kush e shkruan ligjin. Kushtetuta e Ahallahut, Kur’ani fal i kofshim eshte me i drejte dhe me i fuqisjhme se sa kushteteat e vendeve diktaoriale apo servile te cilat drejtohen kryesisht nga mafia politike dhe kriminale.

Tham ne fillim, mos bani keq se gjeni keq. Kur njeriut po i ndodhje nje e zezë “auuu kuku bre cka u ba me neve”;  “Njeriu koka ma i forte se guri..” etj.. Mos harroni o insan se para gurit eshte dikush shume me i forte dhe me i madh e dihet kush eshte ai: Allahu ! A spo ju duket keq se xhamit e kishat zbrazëta, a spo ju duket keq fabrikat e shkollat e zbazëta, a s’po ju duket keq, apo po ju duket mire që kafiqet dhe baret e nates plote prostituta e drogirash, a spo ju duket keq burgjet plote shqiptar, ata vazhdojne te arrestohen nepër aeroporte vetem pse mendonje mire per Kosoven, popullin shqiptarë.. a spo ju duket keq se ne kalon dite qe tmos ket nje aksident, plote viktima e mos te flasim mëper ato natuyrore e kercnime terroriste…Prandaj, vllzani e mora mos bani keq se gjeni keq. Zullmqarin Athahu se len rehat. Zmer mirin e shperblen si n ket dynja ashut edhe ne tjetrën

SHPËRNDAJE