(AIK-Presheva Jone)

 

Sekretaria amerikane e shtetit, Hilary Clinton, dëshiron të bëhet gjyshe. Chelsea, vajza e Hilary me burrin e saj, ish-presidentin amerikan Bill Blinton, u martua vitin e kalarua, ndërsa politikania amerikane dëshiron që ajo të bëhet nënë.

“Do të doja të kem një bashkëshorte të lumtur dhe ajo nuk do të jetë derisa të bëhet gjyshe. Është diçka të cilën ajo e do më shumë se sa ka dashur të bëhet presidente”, ka thënë Bill.

SHPËRNDAJE