Deputeti i AAK-së, ish-deputetit i NISMA-s, z. Haxhi Shala është pritur ngrohtë nga një numër i qytetarëve në Vushtrri, të cilët i janë bashkuar prapa z. Haxhi Shala në AAK-në.

Ja se cka shkruan z. Shala në facebook:

onte, vizionit të AAK-së, i’u bashkuan edhe 3 nëndegë të Nisma’s në Vushtrri.
Në AAK aderuan: Nëndega e Stanofcit të Epërm, me kryetar z.Behxhet Bregaj, nëndega e Studime e Ulët, me kryetar z.Lutfi Gërxhaliun dhe nëndega Dardania, me kryetar z. Xhevdet Ahmetin.


Vullneti dhe gatishmëria e këtyre nëndegëve dhe kryetarëve të tyre është që nga sonte, të japin kontributin në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës, të jenë në përkrahje të kandidatit për president, z. Ramush Haradinaj dhe kandidatëve për deputetë.
Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim! HSH10
#HaxhiShala10

SHPËRNDAJE