Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj po pret në takim mbi 100 nxënës të shkollave të mesme nga Presheva, Medvegja dhe Bujanoci.

Ky takim po bëhet në kuadër te eskuzionit për këta nxënës të organizuar nga Qeveria e Kosovës.

Zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, sot ka organizuar eskursion për nxënësit e shkollave të mesme të Medvegjës, Bujancoit dhe  Preshevës.

Këta nxënës, në orën 12:00 sot u priten në objektin e Qeverisë së Republikës s Kosovës, në sallën P38, ku kryeministri Ramush Haradinaj u mbajti një fjalë rasti.

SHPËRNDAJE