Kryeministri i Kosovës (komandanti i Rugoves ) e dha dje një super deklaratë derguar Hashim Thacit  “Pranoni gushëllimet e mia për idenë e kufijve sepse kjo ide ka vdekur, njëkohësisht edhe përgëzime”.

Kryeministri i vednit Ramush Haradinaj ‘shprehi ngushëllime për vdekjen e idesë së ndryshimit të kufijve’. Ka vdekur kjo ide dhe për këtë ju shprehi ngushëllimet e mia, tha veç tjerash Haradinaj. A ishte kjo deklarata, që në konferencën e pasditës së presidentit Thaçi, ta bënte këtë të fundit ta cilësojë Haradinajn si një populist që ‘ka nevojë të korrigjojë mendimet e veta’.

Dikush mund ta interetoj se “Haradanaj na la nen Serbi” qe ne fakt preshevaret e lane vetveten nen Serbi. Sepse qe gati 30 vjet Referendumin e vitit 1992 kujt ska ka ndie, eshte injororuar nga liderucat e Lugines vrdikti gjtihpopullor i vitit 1992. Jo vetme injoruar por me këte Referendum pkishin bere shaka e manipuluar, i cili permendej vetme ne cdo kater vjet, ne prag te zgjedhjeve sa mashtronin popollin per ndonje vote. Kta pèreshevart po shofin andrra me sy qele, por presin burrat e e Kosoves nga Dukaghini me ju zbatue Referenduj e 1-2 marsit 1992 me u bashku me Kosoven kta shko pi kafe e ha kebabë ne Beograd  ?!

 

SHPËRNDAJE