Prishtinë, 14 shtator  -Kosova qe nga clirimi i Kosovës e deri sot ka pasur ngja 5-6 kryeministra, ne mesin e tyre ka pasur edhe arrogant, marksist-leninist, titist, komunist jugosllav, kapadai…Kryeminisri fundit Ramush Haradinaj, ish-komandant i UCK-së qe konsiderohet kryeministri me i aferet i presidentit historik te Kosovës Ibrahim Rugova, duket se dallon nga ish-homologe e tij te deritanishem.

 

Haradinaj “fatekqesisht” per dallim nga kryeministrat e mehershëm, s’ka sekretareshë
Vec asaj, Haradinaj dallon nga koleget e tij te mehershme se ka edhe miqesi dhe bashkepunim te gnmushte me vedet aleate qe clriuan Koasoven, me t ecfilat sot eshte partnere besnik me  vendet qe njihen sot si superfuqi botërore si Amerika, Britania apo NATO-n, Zvicra etj..

Sikur t’mos ishte kështu sigurisht krymenistri i ri Kosovës nuk do te ishte ne thumb te kritikave te mediave serbe dhe rusedhe aty-ketu ndonje medium shqip, qe me ardhjen e Haradinajt ju ka “hequ tortja nga goja” (kupto: Qeveria e mehershme jav lagte nga pak gazetareve, i blente here me pare e here me reklama-marketing),  shkruan sot agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”..

Themi kështu sepse sjelljet e Hradinajt janë me korrekte si me gazetaret ashtu edhe me mysafiret. Bile shpesh atyre gjate vizitave en kabiunetin e tij  ata i konsidron si shoke e miqe te cilet jo vetem i mirëpret, por edhe ju ben hyzmetme dura te veta. Haradinaj nuk ka nevoje per sekrtareshe siq kishin me pare kryenistrat kosovare nga 2-3 zonjusha afër, qe nuk merrej vesh se ishin sekretaresha apo shfalerka..

SHPËRNDAJE