Gjate dites se sotme, ne qytetin e Suharekes eshte bere hapja e nje biznesi te ri. Per ta uruar Mile Selimajn dhr Florenta Reshanin, i pranishem ne hapjen solemne ka qene edhe kryetari z. Bali Muharremaj i cili duke uruar investitoret ka folur edhe per rendesine e madhe qe ka per vendin secili vend i ri i punes.

Ja postimi i kryetari Bali Muharremaj:

Çdo herë e më shumë bizneset e ndryshme po kanë suksese dhe po hapen vende të reja pune.

Mile Selimaj dhe Florenta Reshani po vazhdojnë me angazhimin e tyre, për të krijuar edhe modelin e ri në modë.

Suksese !

SHPËRNDAJE