Shumë shpesh, mjekimet pupullore të gjysheve tona duket se funsionojnë! Prandaj, do zbulojmë në këtë arikull 11 prej këtyre, që do ta lehtësojnë ndjeshëm jetën tuaj të përditshme.

Limoni për dhimbjen e veshit
Ju mund ta lehtësoni dhi. mbjen e veshit nëse shtrydhni disa pika lëng në një pipetë dhe e hidhni në veshin tuaj dhe e mbani për një minutë. Kjo është për shkak të faktit se lëngu i limonit do të stabilizojë nivelet e pH në vesh.

Sodë buke për infeksion urinar
Për të trajtuar shenjat e infek. sionit urinar në pak kohë, mjafton të shtoni pakëz sodë buke në një gotë me ujë! Do të alkalizoj fshikëzën, do të trajtojë infe. ksionet dhe do të parandalojë shumëzimin e mëtejshëm të bak. tereve.
Selino për frymë të keqe
Përtypni një cop selino për një minutë dhe fryma e ke. qe do të jetë një e kaluar e largët!
Ullinjtë kur ju zë makina
Ullinjtë janë të pasura me tanine, të cilat pengojnë prodhimin e tepërt të pështymës, e cila është një shenjeë e zakonshme kur ju zë makina. Prandaj, merrni vetëm disa ullinj para se të udhëtoni dhe këtë të fundit do e shijoni në maksimum!
Rrush i thatë për artritin
Rrushi i thatë është i shkëlqyera në rastin e artritit. Ka një numër të lartë në vitamina, dhe manaferrat e dëllinjave kanë vetitë e fuqishme anti-inflamatore. Prandaj, ky ilaç do të lehtësojë dhim. bjen dhe ënjtjen për shkak të artritit.
Kajsi të thata për mostretjen
Gjyshet shpesh hanë disa kajsi të thata pas darkës, të cilat ndihmojnë tretjen dhe zvogëlimin e fryrjes, pasi ato janë të pasura me fibra.
Patate për pickimet e merimangave
Patatet lehtësojnë në mënyrë efektive kruajtjen dhe inflamacionin për shkak të pic. kimit të meri. mangës. Ajo që ju duhet të bëni është që të mbështillni një patate të papjekur, të prerë, me një fashë ose me një copë të hollë, dhe mbajeni në zonën e prekur për disa minuta.
Hithrat për humbjen e flokeve
Gjethet e hithrave përmbajnë nivele të larta të proteinave, kalciumit, fosforit, hekurit, magnezit dhe beta-karotenit dhe sasi të larta të kompleksit të vitaminave A, C, D dhe B.Këto janë të larta në minerale dhe vitamina që nxisin rritjen e flokëve dhe parandalojnë humbjen e flokëve.
Ju duhet të bëni një kazan me ujë të valuar, shtoni 4-6 gjethe hithër në një enë, dhe derdheni ujin e nxehtë mbi to.
Edhe pse ndonjëherë tingëllojnë qesharake, këto “truke” janë shumë të dobishme, prandaj nëse vendosni t’i provoni ato herën tjetër kur të keni pro. bleme nga ato që përmendëm më sipër, sigurohuni që gjyshet tuaja të jenë krenarë për ju.

SHPËRNDAJE