“Ju njoftojm se grupi Albanian Hackers Zone sonte ne oret e vona ka hakuar faqen serbe te komunes se Vranjes,  sajt ky qe ishte ne gjuhen serbe e cila eshte ndryshuar nga grupi Albanian Hackers Zone,..” thuhet nga nje komunikatënga hakerët shqiptare  arritur në redaksinë e agjencisë informative kombëtare  “Presheva Jonë”.  Ne ket faqe eshte vendosur logo e grupit si dhe nje keng patriotike shqiptare me shqiponjen kuq e zi dhe me emrat e anetarve: respawN. – Pow3rHacK. Adresa e faqes:  http://www.ursvranje.rs

SHPËRNDAJE