Preshevë, 31 janar -“Enver Hoxhaj: Greqia, Sllovakia dhe Rumania janë më afër njohjes së Kosovës..” ka thne para tri vitesh “diplomati” kosovar Enver Hoxhaj.   Ky Enveri i Prishitne gati si ai i Tiranës,  kurrë sja huq. Bile Enver Hoxha  prej fjaleve ne vepra, ky Enveri ynë prej fjalëve hiq  kerkund ?!, shkruna agjncia e lajmeve “Presheva jonë”

 

O Enver he “diplomat”, kur bre do të na njohin Greqia. Qe tri vjet ka thënë se shpejti. A e njeve cka tha Ciprasi?

Sidoqftë, qyetetaret e Kosovës e pyesin minsitrin e tyre a e kupton fjalën “së shpejti” cka don me thënë nesër apo pas disa javësh, apo ndoshta per te don te thote “se shpejti” pas 5  apo 10 vjetëve ?! Thaci duhe t’ja ndaloj ministrit te tij Hoxhajt ta perdor  fjalën “së shpejti”, si Vucic,  Nikolicit, fjalen “luftë”

Nikolic ka falënderuar  Greqine për mos njohjen e Kosovës. Tsipras theksoi poashtu se Greqia mbështet hyrjen e Serbisë në Bashkimin Evropian, pavarësisht nga vështirësitë me të cilat përballet dhe shprehu besimin se anëtarësimi i plotë do të kontribuojë në forcimin e paqes dhe stabilitetit në Ballkan, shkruan “Tanjug”, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

O Enver he “diplomat”, kur bre do te na njohin Greqia. Qe tri vjet ka thënë se shoejti. A e njeve cka tha presidenti grek Ciprasi? Presidenti i Aleksis Tsipras të qeverisë greke tha se vendi mbështet Serbinë kur është fjala për Kosovën , do të ndihmojë në zgjidhjen e tij për këtë rast dhe nuk do të bejne punë presionet.m (“Cipras Nikoliću: Grčka podržava Srbiju kada je u pitanju Kosovo i Metohija”)

 

SHPËRNDAJE