Ambasadori Richard Grenell, Përfaqësuesi Special i Presidentit Amerikan Donald Trump në dialogun Kosovë-Serbi ka thënë sonte në një intervistë për T7 se kryeministri i shkarkuar Albin Kurti e kishte shikuar në sy dhe i kishte premtuar se do ta heqë menjëherë tarifën 100 përqind por më pas nuk e bëri këtë.

Nëpërmjet kësaj dekkarate, zyrtari i lartē Amerikan tërthorazi theksoi se është ndier i gënjyer nga Albin Kurti.

Në fakt, më 7 shkurt 2020 në një komunikim në Twitter, lideri i PDK-së, Kadri Veseli, e kishte paralajmëruar Ambasadorin Grenell se kreu i Vetëvendosjes është gënjeshyar dhe ka gënjyer SHBA-të.

SHPËRNDAJE