Malajziani 70-vjeçare, djali i tij 30-vjeçare dhe nipi 18-vjeçare janë kurorëzuar në ceremoninë e trefishtë të mbajtur në një fshat të shtetit Selangor, njoftojnë mediat lokale.

Osmanit i ka vdekur gruaja para gjashtë muajsh dhe ai për momentin është njeri më i moshuar në fshat. Osmani ka tetë fëmijë, 26 nipa dhe 11 stërnipa.

Të dielën ai është martuar me 40-vjeçaren Sawiyah Awang. Të tri martesat janë kurorëzuar falë ndërmjetësuesve apo mesitëve, që është një gjë shumë e popullarizuar në këtë vend mysliman.

SHPËRNDAJE