Aktivisti i shoqërisë civile, Rron Gjinovci, i ka dalë në mbrojtje shokut të vet, Shkëlzen Gashi, i cili dje i ka akuzuar disa luftëtarë të UÇK-së për vrasjen e serbëve në Kosovë. Gjinovci ka publikuar dy video, njërën të presidentit Thaçi dhe tjetrën të Gashit, në të cilën jepen dy deklarata për individë të UÇK-së. “‘Sikur që në të njëjtën kohë nuk e kontestoj që ndonjë luftëtar ka devijuar nga fisnikëria e luftës së lirisë’. Njëjtë tha edhe Shkëlzeni”, ka nxjerrë paralele të deklaratës së presidentit Thaçi dhe të Gashit, Gjinovci.

SHPËRNDAJE