Kosovari (1993) në Lignon të Gjenevës merr ashensorin bashkë me policnë dhe nga era e “mirë” ai arreastohet, dërgohet drejt në stacionin policor, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”
Gjenevë, 13 shtator
Një burrë i lindur në vitin 1993 nga Kosova, me banim në Lignon, u arrestua për shkelje të ligjit mbi narkotikët. Mbrëmë në orën  21:15, xhandarët ndërhyri në katin e katërmbëdhjetë të ndërtesës.
Lignon (Gjenevë)  për të menaxhuar natyrën e një kërkese sociale. Pasi përfundoi, ata morën  me vete në ashensor një individ. Që nga fillimi, policia vërejtur një erë të fortë, erë kjo e marihuanës që buronte nga ky person. Duke arritur në katin e parë, ata vazhduan të Kontrolli në hollin e ndërtesës shkoi.
I identifikuari, njeriu i parë i është dhënë një sasi të vogël të marihuanës, të paketuara në një letër alumini. Gjatë kontrollimit të ti, policia gjeti një sasi shumë të lartë të substancës së  njëjtë. Ajo ishte paketuar në një qese të madhe të meshtjelluara në tri pejsë alumini… Përveç kësaj, ata gjithashtu
zbuluar një tjetër qese të madhe dhe dy çanta të vogla të të njëjtit lloj në çantën e tij. Gjatë kontrollit perosnit nga kosova u gjetën në portofolë edhe 430 CHF .

 

Gjitha keto elemnte, bënë që policia ta marrin nga ashensori të pandehurin dhe at dërgojnë drejt në stacionin e policisë. I intervistuari, aplikanti ka deklaruar se ai kishte blerë pjesën më të madhe të marihuanës nga një person i afërt me Seujet dok. Ai mohon të angazhohen në trafikun e drogës dhe deklaron se droga shërben vetëm konsumin e vet. Paratë mbahen nga personi buron pjesërisht nga kursimet e tij. Hetimet vazhdojnë ndaj  rastit në fjalë me tèe ciklin tash e tutje po merret prokuroria publike.

SHPËRNDAJE