Mësuesi i  së mitrës 15 vjecare Jeremy Forrest është arrestuar, njofton agjencia informative “Presheva Jnë”

 

Paris, 28 shtator

Megan Stammers, adoleshentja britanike e zhdukur që prej 20 Shtatort me mësuesin e tij të matematikës, u gjet të premten në Bordo (Gironde) ka njoftuar  AFP burim policorore.

Nxënësja angleze 15 vjeçar më  2’0 shtato në mbrëmje u gjnd në Francë. E reja britanike Megani,  ajo ishte kapur nga kaperat  të enjten në mbrëmje dorë për dore në një barkë me  mësuesin e saj  të matematikë të moshës 30, me të cilin ajo kishte pasur një marrëdhënie për disa muaj.

Britania kishte lëshuar një urdhër arresti europian për Jeremy Forrest i cili për momentin  gjendet në burg dhe ai  pritet që të ekstradohet së shpejti në Britani për t’i dhnè¨në përgjegjësi me cmimin të merituarf  nga gjkata angleze.

SHPËRNDAJE