Edhe një dashuri multietnike është kurorëzuar gjatë këtij vikendi në Shkup. Ish-gazetarja Nora Shaqiri është martuar me Marko Markovic, po ashtu nga Shkupi

Nora Shaqiri është vajza e gazetarit tashmë të ndjerë, Hisen Shaqiri, si dhe motra e këngëtarit Beni Shaqiri, shkruan Gazeta Lajm.

Në dasmën e tyre kanë marrë pjesë shqiptarë, maqedonas, serbë, boshnjakë, turq, e kështu me radhë. Kurorëzimi i tyre është bë në muzeun e VMRO-së.

marko-1_1468870549-1272156 marko-3_1468870560-8209376

SHPËRNDAJE